Aannemingsbedrijf B. Pijper verlengt sponsorovereenkomst

Al jarenlang is Aannemingsbedrijf Pijper een trouwe sponsor van onze club en wij zijn dan ook zeer blij dat zij besloten heeft zich langer aan ons te binden. Pijper en de Winschoter Honk- en Softbal Club (W.H.S.C.) hebben een éénjarig sponsorovereenkomst gesloten.

Het reclamebord van Aannemingsbedrijf B. Pijper langs ons honk- en softbalveld

Aannemingsbedrijf Pijper is al meer dan 35 jaar een begrip in de bouw in de provincie Groningen en ver daarbuiten. Nieuwbouw en verbouw is bij lange na niet het enige wat het bedrijf te bieden heeft. Naast deze diensten verricht het bedrijf ook renovatie van en onderhoud aan bijvoorbeeld kozijnen en windveren, maar ook het vervangen van een pannendak is geen probleem. Verder draait het aannemingsbedrijf haar hand niet om bij de restauratie van onderdelen van monumentale gebouwen, het beveiligen van ramen en deuren en het leveren van kunststofdakgoten van Polytech. Ze beschikken over een compleet uitgeruste werkplaats en kunnen dan ook zo inspringen bij vragen vanaf de bouwplaats.

Het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs en de specifieke wensen van een klant staan voorop. Door duidelijk afspraken te maken en zich daar ook aan te houden levertAannemingsbedrijf Pijper kwaliteit tegen een scherpe prijs. Mocht er tijdens de werkzaamheden toch nog veranderingen nodig zijn, is dit door de korte lijnen geen probleem. Door te werken met moderne gereedschappen en de bouwplaats zo schoon mogelijk te houden, wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van Aannemingsbedrijf Pijper. Ook sponsor worden van W.H.S.C.? Kijkt u dan eens hier!