28 mei – Dag van het Park 2017

Zondag 28 mei is het weer tijd voor de dag van het Park. Traditiegetrouw vindt dit evenement plaats in het Rosarium van Winschoten aan de Stikkerlaan 1a. vanaf 13:00 uur zijn er diverse activiteiten georganiseerd en is er entertainment. Zo beschikt ook dit jaar W.H.S.C. weer over een stand in het park om de sporten honk- en softbal een flink te promoten. Meestel ligt er over de sloot een ponton zodat u zelf ons eigen honk- en softbalveld kunt bewonderen. Indien dat ook dit jaar weer het geval is hebben wij voor u in ieder geval het volgende georganiseerd.

Slagkooi: U kunt uw slagkunsten testen in onze slagkooi. Een werpmachine zal een honkbal uw kant op schieten. U kunt vervolgens proberen om deze weg te slaan. Een erg leuke ervaring voor jong en oud! Bij de slagkooi zullen altijd twee W.H.S.C.-ers zijn om het geheel in goede en veilige banen te leiden. Daarnaast kunnen zij u alles vertellen over W.H.S.C. en de sport.

Heren Honkbalwedstrijd: Vanaf 14:00 uur zal er op ons veld een honkbalwedstrijd gespeeld worden door ons herenteam. De wedstrijd wordt gespeeld tegen Caribe uit Groningen. De wedstrijd kunt u bewonderen vanaf ons terras. In onze kantine kunt u een heerlijke bakje koffie of iets anders te drinken of te eten bestellen. Een perfect en sportief plekje om de middag door te brengen.

Stand: In het park komt ook dit jaar weer een stand te staan. Hier staan W.H.S.C.-ers die u alles kunnen vertellen over honk- en softbal. Daarnaast zijn hier leuke promotieartikelen te verkrijgen. Wij hopen u te interesseren voor twee gratis trainingen bij een van onze teams. Een coupon hiervoor zal bij onze stand gratis te verkrijgen zijn.