Renovatie – De nieuwe kantine gaat komen!

Goed nieuws omtrent een nieuwe kantine e.d. Het eerste gedeelte van ons renovatieproject is al een tijdje afgrond. Vanaf het begin van het seizoen geniet een ieder al van onder andere de nieuwe dug-outs en het strakke terras. Een duidelijke scheidingslijn is nog goed zichtbaar in de vorm van een rijtje klinkers een aantal meter achter de slagkooi. Dit is de plaats waar het tweede gedeelte van ons renovatieproject zal plaatsvinden.

Een foto van eerdere werkzaamheden bij onze ‘oude’ kantine

Het huidige bestuur heeft een knap plan van aanpak neergelegd bij de gemeenteraad. Inhoud? Een nieuwe kantine met stromend water en sanitair. Daarnaast zijn er in dit plan van aanpak nog een aantal andere essentiële punten meegenomen, waaronder de aanleg van een tegelpad vanaf het hoofdveld van WVV, langs onze slagkooi naar onze huidige kantine. Eerder al was er in de gemeenteraad een debat over ons plan van aanpak. Gisteren, 29 mei 2017, was de definitieve klap met de hamer. De gemeenteraad ging unaniem akkoord met een kostendekkende financiële ondersteuning om dit plan van aanpak tot uitvoering te brengen.

Een beter verjaardagscadeau kan W.H.S.C. zicht niet wensen voor haar 60-jarige jubileum. Zo snel mogelijk, nadat de afhandeling en afspraken goed in kaart gebracht zijn, zal er gestart worden met de werkzaamheden waarvoor wij wederom een beroep gaan doen op ons netwerk en onze leden. Zonder hun hulp gaan we het niet voor elkaar krijgen. Met WVV zal nauw contact onderhouden worden om onze en hun werkzaamheden omtrent hun kunstgrasveld goed op elkaar af te stemmen. Binnen W.H.S.C. hebben wij reeds laten zien wat er met zelfredzaamheid te bereiken is en dit gaan we opnieuw opstarten en voortzetten.

Verheugd op de start van deel twee van ons renovatieproject. Blijf op de hoogte via www.whsc.nl. In de zoekbalk onderaan de website kunt u zoeken op het trefwoord ‘renovatie’ voor alle berichten hierover. Een fotoalbum met alles dat tot nu toe gedaan is en alles dat nog dat komen is hier te vinden.