Opruimdag & Springtraining 2016

Eindelijk! Het begin van het seizoen zit er weer aan te komen. Op 9 april beginnen we weer met de eerste wedstrijden van het seizoen. Ondanks dat er op het moment veel onduidelijkheid is over de toekomst van W.H.S.C. aan de Stikkerlaan zijn wij zuinig op ons veld. Voor aanvang van het seizoen moeten we ons veld natuurlijk weer even wedstrijdklaar maken.

2016-03-19 veldonderhoudVoorbereidend werk is al verricht op 19 maart. Op deze dag hebben we alle gras verwijderd en de gravelbanen weer zichtbaar gemaakt. De dug-outs zijn geveegd, bladvrij en schoongemaakt, evenals het 5e honk. Ook het terras voor het 5e honk is bladvrij gemaakt. Er is gemaaid waar het kon door Hans Koetje en Klaas Kuiper en dat geeft wat lucht aan de grond eronder. Geweldig wat er allemaal gedaan is!

Omdat we graag willen dat alles even weer gebeurt organiseren we een gezamenlijke opruimdag. Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 2 april aanstaande. We gaan dan starten om 13.00 uur. Ter plekke zullen we de werkzaamheden bespreken die nog gedaan moeten worden.

Na een dag keihard ploeteren mogen we natuurlijk ook even ontspannen! Daarom organiseert W.H.S.C. op zondag 3 april vanaf 10.30 uur een springtraining voor alle leden. Alle trainers zetten voor deze dag een te gekke training op poten. Op deze manier hopen we met alle leden het nieuwe seizoen in te luiden!! Publiek is hier natuurlijk van harte welkom!

We verwachten zaterdag 2 april opkomst van alle leden en waar het kan zijn ouders ook van harte welkom. Graag aanmelden via secretaris@whsc.nl