Start Competitie

Op zaterdag twee april hebben wij onze leden nog even hard aan het werk gezet voor het begin van het seizoen. De dag begon heftig voor velen, omdat we door een kapotte kabel geen stroom bij het veld hadden. En geen stroom betekend geen warm water. En geen warm water betekend … inderdaad, geen koffie! Dan maar beginnen zonder koffie… Gelukkig was Dick Ronald al snel op het veld om het stroom te herstellen. Ondertussen is er door de leden al veel werk verzet. Zo hebben we de laatste kantjes van het gravel gestoken en de loopbanen aangevuld met een big bag nieuw gravel.
gravel
Na een lekkere bak warme koffie werd het tijd om de mouwen weer op te stropen en aan het werk te gaan. Het terras heeft nieuw gaas gekregen en onder de golfplaten kan weer geschuild worden voor de regen zonder alsnog nat te worden. Dankzij de ouders van onze jeugdspelers zien de dugouts en het terras er weer spik en span uit!

gravel (2) Met dank aan de hovenier die zijn machines aan ons heeft uitgeleend werd ons veel tijd bespaard. Aan het einde van de dag mochten we zelfs zijn tractor nog lenen om ons veld te rollen. Nu alles er weer tip top uit ziet zijn wij, W.H.S.C. klaar voor het nieuwe seizoen. Wat helaas nog niet klaar is voor het nieuwe seizoen is ons buitenveld. Die ligt door het aanleggen van nieuwe drainage voorlopig nog even op de kop. In de toekomst hopen we hier natuurlijk nog veel plezier van te beleven.

De dag werd afgesloten door een geweldig georganiseerd buffet met allerlei warme en koude hapjes gemaakt door bijna iedereen die die dag aanwezig was. Super!! Bedankt iedereen voor de hulp!

Dan is het nu tijd om te beginnen met de eerste wedstrijden van het seizoen:
Op zaterdag 9 april spelen de Aspiranten om 12:30 uur hun eerste competitiewedstrijd in Assen tegen de Pioneers. De pupillen mogen lekker vroeg uit bed. hun wedstrijd tegen Caribe begint al om 10:00 uur in Groningen. De heren mogen zondag weer knallen. Dit is een thuiswedstrijd die om 12:00 uur gespeeld wordt op het veld van Emmen. De tegenstander is de Caps uit Hoogeveen. Succes Allemaal!!