De pupillen geven de winst uit handen

23-4-16 Pup Vs. Knights (9)Dit weekend mochten de pupillen voor hun derde wedstrijd naar Leek afreizen voor de confrontatie tegen The Knights. Dick Ronald kon geen beroep op de 2 doorstromers vanuit de beeballers. Zij hadden namelijk een beeballtoernooi. Kyra maakte het pupillenteam tot een 8-tal bijna compleet.

Het team van WHSC begon vol enthousiasme aan de wedstrijd en na de eerste inning viel er een 1-3 voorsprong voor WHSC te noteren. Ingmar sloeg in eerste instantie een 2 honkslag en kon zelfs doorlopen naar thuis waardoor het zelfs een 4-honkslag werd. Er werden ballen geslagen door WHSC en ook volgden er na 4 wijd situaties tossballen waardoor WHSC meer kansen kreeg om te kunnen slaan.

Na de tweede inning, waar door Glenn en Kyra punten werden binnengelopen, behielden de pups de voorsprong van 2 punten: 3-5.

23-4-16 Pup Vs. Knights (12)De derde inning begon en de pupillen wisten hierin geen punten te scoren. Inmiddels zat de speeltijd er bijna op en was het duidelijk dat, als The Knights er een wat langere slagbeurt van konden maken,  dit de laatste zou worden waarin The Knights de mogelijkheid zouden krijgen om minimaal langszij te komen.

Pitcher Glenn had inmiddels bijna zijn maximale Pitch count bereikt en moest nog de 4-5 en 5-5 toestaan. Inmiddels vonden er wat wisselingen op de 1 en 2 posities plaats. Bij 2 uit ontstond er vervolgens een situatie waarbij eerste honkman Stef de laatste nul dacht te maken door de aanstormende loper van The Knights uit te tikken. De scheidsrechter oordeelde echter dat deze loper in was en de wedstrijd dus nog niet was afgelopen. Er vonden bij WHSC nog wat wisselingen op de heuvel plaats en uiteindelijk sloten The Knights deze inning (en dus ook de wedstrijd) af met een 9-5 overwinning.

[slideshow_deploy id=’536′]