The Blokes maatje te groot voor de aspiranten

De aspiranten van WHSC speelden dit weekend hun 3e uitwedstrijd van dit prille seizoen in Veendam. Bij de vorige 2 wedstrijden kon er worden geconcludeerd dat de aspiranten steeds moeizaam op gang komen in hun wedstrijden. Tijd om dit maar eens om te draaien dachten de aspiranten…

23-4-16 Asp Vs. Blokes (1)WHSC mocht beginnen met slaan. Sebastian was de tweede slagman en hij mocht na 4 wijd door naar het eerste honk. In het vervolg van deze inning slaagde Sebastian erin, door goed honken te stelen, om na een doorgeschoten bal binnen te komen: 0-1. Hier zou het in deze slagbeurt bij blijven. Het eerste punt was binnen.

Jeffrey begon bij WHSC op de heuvel.  Het is bekend dat The Blokes over een goed slagteam beschikken, maar hier had Jeffrey eerst nog geen problemen mee. Hij begon prima aan de wedstrijd en gooide 1 keer 3 slag en Ian maakte op het eerste honk 2 nullen. Tussendoor kwam er 1 speler van The Blokes over de thuisplaat waardoor er een 1-1 tussenstand viel te noteren.

23-4-16 Asp Vs. Blokes (4)In de tweede inning hield WHSC goed stand tegen de slagploeg uit Veendam. Aan slag hadden de aspiranten het moeilijk tegen de pitcher, maar na 2 innings was het nog een echte wedstrijd. Het was leuk om te zien hoe de aspiranten knokten en het The Blokes lastig wist te maken.

Langzaam aan zakte het wat weg bij de aspiranten. De pitchers van The Blokes gaven niet veel meer weg en kregen weinig honkslagen tegen. In de laatste slagbeurt van deze wedstrijd ging het dan nog mis. De concentratie leek weg en er werden toch wat foutjes in het veld gemaakt waardoor er onnodig veel punten werden weggeven. De eindstand was uiteindelijk 16-3.

Dit aspiranten team van The Blokes was vandaag een maatje te groot voor de aspiranten van WHSC.

[slideshow_deploy id=’569′]