Pupillen pakken winst nummer 2 van dit seizoen ten koste van Bedrocks

30-4-16 Pup Vs. Bedrocks (11) De pupillen traden vandaag in Emmen aan tegen Bedrocks. Ook deze wedstrijd was weer omgezet vanwege de gesteldheid van het veld in Winschoten. Voorafgaand aan dit duel hadden beide teams tot nu toe 1 wedstrijd weten te winnen. Een voorbode voor een gelijk opgaand duel…….?

WHSC begon de wedstrijd met slaan en deed dit prima. Met een aantal mooie hits werden er 2 punten gescoord doordat Stef en Esmee over de plaat kwamen. Er lagen zelfs meer mogelijkheden om punten te scoren. Glenn begon bij WHSC op de heuvel en deed dit prima. Bedrocks wist geen punten binnen te slaan.

In de tweede inning verdubbelden de pupillen hun gescoorde punten door Kyra en wederom Stef die over de plaat kwamen. Glenn had ook nu wederom controle over de slagploeg van Bedrocks. Toch moest hij 1 puntje toestaan waardoor de score na 2 innings 1-4 in het voordeel van de pupillen van WHSC was.

Vanaf de derde inning kantelde de wedstrijd. De voorsprong leek mooi maar Bedrocks gaf meer en meer tegengas. Marco kon eerst nog punt nummer 5 binnenlopen, maar in de gelijkmakende slagbeurt wist het team van Bedrocks 2 keer over de thuisplaat te lopen waardoor de tussenstand na 3 innings 3-5 bedroeg.30-4-16 Pup Vs. Bedrocks (1)

Het slot van de wedstrijd werd Ingmar pitcher. Hij zorgde er voor dat Bedrocks niet meer dichterbij WHSC kon komen en doordat het team van coach Dick Ronald ook niet meer punten wist te scoren, eindigde deze spannende wedstrijd in een 3-5 overwinning voor WHSC.

Het is mooi om te zien dat de jonkies/nieuwelingen binnen dit team, mede gesteund door de ervarenere spelers,  steeds beter hun draai weten te vinden in dit pupillenteam.

Volgende week Pioneers uit.
Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.