Renovatie – Een nieuw terras

terras12Chris, speler van de heren, opperde een tijd geleden dat het tijd werd voor het opnieuw aanleggen van ons terras. Nadat hij en vele anderen wederom struikelden over de uitstekende tegels was de grens bereikt. Een week of wat geleden werden de meeste voorbereidingen reeds getroffen. Vandaag was het dan zover en werd het het terras opnieuw gelegd. een beste klus bleek wel, maar gelukkig waren we met genoeg mensen. Tegen de middag lag het eerste stuk er al in. Er was nog veel werk aan de winkel, echter had iedereen goed de smaak te pakken en lagen ook de rest van de tegels er zo in. Wederom hebben we weer een stap in de goede richting gezet. binnenkort volgt een dag voor de afwerking.

terras1Met dank aan Art en Steel hebben we vandaag het reclamebord van Auto Jansingh op kunnen hangen! Het bord was al enige tijd klaar, echter werd er gezocht naar 42mm klemmen die wel onvindbaar leken. Art en Steel wist aan de klemmen te komen en heeft er een bevestigingsplaat aan vast gelast voor het bord. Top!

Klik hier voor meer foto’s van vandaag.
Bedankt iedereen!