Renovatie – Nieuwe dug-outs!

dugout-sneek1Al enige tijd worden er diverse plannen gemaakt om onze huidige dug-outs eens flink op te knappen. Zelfs een aantal voorbereidingen als de sponsoring/aanschaf van verf en boeiplanken zijn zelfs al getroffen. Veel van het hout is verrot of beschadigd (…door het stoten van het hoofd?). Daarnaast kunnen de zittingen wel een likje verf gebruiken en de stenen een kloddertje cement. Al met al een beste klus, maar goed daar is dan ook de gehele winterperiode de tijd voor.

Echter kwam er een aantal weken geleden een mailtje binnen waarin vermeld werd dat de honkbalclub in Sneek, de White Cats, helaas is opgeheven. Verder werd in het mailtje vermeld dat Gemeente Súdwest Fryslân nog een nieuwe locatie zocht voor de dug-outs. Ons bestuur heeft hier snel op gereageerd en naar een week kwam het bericht dat de we de dug-outs op mogen halen. Ons gehele renovatie plan gaat dus op de schop en onze dug-outs zullen dus worden vervangen door de dug-outs uit Sneek. We moeten de dug-outs zelf uit elkaar halen, het terrein netjes achter laten en zelf vervoer organiseren.

dugout-sneek3Ronald en Martin hebben reeds een kijkje genomen op het veld van Sneek om een plan van aanpak te maken. Vader van jeugdspeler Glenn, Henk, is vrachtwagenchauffeur en weet voor ons voor zaterdag 19 november een vrachtwagen te regelen  voor het vervoer. Super! Het gaat om twee enorm grote dug-outs waarvan het grootste stuk 11 bij 3 meter is. Verder spreken we over een paar honderd bouten en vele grote panelen. We kunnen dus wel wat hulp en spierballen gebruiken!

Kun jij ons helpen op zaterdag 19 november?
We vertrekken om 8 uur vanaf de parkeerplaats van het Rosarium.

Laat even weten of je komt door Martin Oolders te mailen of een berichtje te sturen.